Home Improvement

Matto: minimalistin sisustussuosikki

0
Carpets

Jos haluat olohuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi raikkaan, mutta hienostuneen lookin, matot ovat varma valinta. Nämä matot on suunniteltu yksinomaan taitavimpien käsityöläisten toimesta, jotka ovat oppineet perinteisen mattokudonnan. Matot piristävät tilaa upeilla designeillaan ja ovat valmistettu hienoimmasta villasta. Nämä matot ovat litteäksi kudotut ja käännettävät (molempia puolia voidaan käyttää). 200×300 etc. Kaikki matot ovat käsin valmistettuja 100% luonnon villasta, silkistä tai puuvillasta. Mattoja on saatavana eri kokoisina, kuten matto 160×230.

Matoissa käytetyt luonnolliset väriaineet ja orgaaniset värjäykset ovat lähtöisin kasveista, kuten juurista, lehdistä ja kukista. Yksikään näiden mattojen komponenteista ei ole synteettinen, polyesteria tai johdettu haitallisista kemikaalisista aineista. Allergikkojen ei siis tarvitse sietää haitallisia hiukkasia tai aineita. Kultaiset ja hopeiset langat ovat kullattuja ja hopeoituja. Punaiset langat on värjätty Gulmohar-kukasta ja siniset Indigosta. Keltainen ja oranssi uutetaan sahramista.

Mattojen väri on niin elävä ja huomiota herättävä, että se sekoittuu helposti olohuoneeseen tai jopa makuuhuoneeseen sisustuksesta riippumatta. Matto voidaan sijoittaa myös terassille tai kuistille lisäämään hienovaraista ja hienostunutta tunnelmaa. Koska matto 160 x 230 on mitoiltaan täydellinen, käytettävissä olevan tilan peittämisessä ei ole ongelmia. Nämä matot eivät tule pettämään sinua – erityisesti, jos nautit sisätilojen sisustamisesta.

Osassa matoista on erilaisia kuvioita, joiden uskotaan olevan vanhoja rakkauden, rauhan ja tasa-arvon symboleita. Myös piirroksiin on törmätty. Esimerkiksi kukkien on katsottu symboloivan onnellisuutta ja hyvää onnea. Myös auktoriteetin ja vallan symboleihin törmää. Monikäyttöiset matot on valmistettu villamateriaalista, jotka minimoivat liukastumis- ja kaatumismahdollisuuden.

Osa vintagehenkisistä matoista on mitoiltaan matto 160 x 230. Erinomaiset villalangat ja monimutkainen kudontatekniikka ilahduttavat. Pienet yksityiskohdat ja käsityö ansaitsevat huomion. Matot tuovat sisustukseen eleganssia – yhdistelmän modernia ja perinteistä muotoilua. Nämä matot ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monenlaisissa tiloissa, kuten makuuhuoneessa, parvekkeella tai kuistilla. Lisäksi matot ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia ja terveellisiä lapsille, lemmikkieläimille ja vanhuksille.

Seuraavat ominaisuudet tekevät matto 160 x 230 ostamisen arvoisen:

Lämpö ja mukavuus:

Matto suojaa jalkojasi kylmältä lattialta. Nämä matot tarjoavat poikkeuksellista lämpöistä tunnelmaa pehmeydellään. Myös eristys on taattu ja matto pitää kotisi kesäisin viileänä ja talvisin lämpöisenä. Lisäksi matot tarjoavat rauhallisemman ympäristön, sillä ne vähentävät radikaalisti talosta kantautuvia kaikuja ja ääniä.

Rahalle vastinetta:

Kuten aikaisemmin mainitsimme, nämä matot ovat edullisin vaihtoehto, jonka markkinat voivat tarjota. Laajan väri-, design- ja kuviovalikoiman myötä matot tarjoavat rahoillesi vastinetta.

Turvallisuus ja ylläpito:

Matto suojaa sinua ja perhettäsi kovilta lattioilta ja tapaturmilta tarjoamalla liukumattoman alustan. Monet kuluttajille saatavissa olevat matot ovat helppohoitoisia. Hyvä imuri ja asianmukainen tahrojen poisto pitävät mattosi puhtaana asennuksesta lähtien. Matto voidaan pestä käsin tai koneessa. Voit huokaista helpotuksesta – värit ja värjäykset eivät tule haalistumaan.

Toisin kuin tavallisten markkinoiden matot, TrendCarpet ei tarjoa massatuotettuja mattoja, vaan ainutlaatuisia yksilöitä. Nämä matot on erityisesti kudottu premium-asiakkaiden tarpeita varten tarjoamaan lisämukavuutta parhaaseen hintaan. Ja siksi matot ovat tyyliltään täysin ainutlaatuisia!

Kelly Passarelly
Kelly Passarelly is a creative thinker who loves writing and working in a challenging environment.

  Ett Inblick I Mångfaldigt Lockigt Fårskinn

  Previous article

  De beste stedene å plassere runde tepper hjemme

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply