Home Improvement

Ett Inblick I Mångfaldigt Lockigt Fårskinn

0
studiosessionpalsar147 214

En biprodukt från lammköttindustrin; lockigt fårskinn är en naturlig och förnybar resurs som är ylle och otroligt varm. De är garvade för värdeökning och gör dem lämpliga för olika användningsområden. Dess mest populära användningsområden är som mattor, jackor etc.

Innan du köper någon form av lockigt fårskinn; Det är viktigt att känna till dess olika typer och egenskaper när de bestämmer plats för användning, kostnad och underhåll som krävs av dig. Låt oss därför se några av de populäraste varianterna utan ytterligare förtjänst. Håll dig fast!

Det är en av de äldsta och en traditionell variation av lockigt fårskinn. Dess ull är inte rakad och därför har den en naturlig mjukhet och silkighet som är extremt bekväm och silkeslen att känna på. De används mest som golvmattor och bilstolskydd. På senare tid kan du också se att de används i vinterhattar och boahasldukar.

 • Lockigt fårskinn

Det erhålls från några få fårraser och har korta, robusta lockar. Dess lockiga struktur är avsedd att bevara värmen för lammen och fåren när det blir för kallt. Den har en unik look och är otroligt bekväm. De är supermjuka och sammetslösa att beröra och känna.

För att få en extra oomph i sitt utseende, används äldre får för att få de bästa lockarna som populärt kallas ‘pigtails’. Med vanligtvis större bälgar används de bäst som föremål att sitta på som stolmattor, bilstolskuddar, etc. De är lätta att rengöra och underhålla och utstrålar en lyxig atmosfär. Därför är lockigt fårskinnn från Trendcarpet idealiskt för daglig användning. Gotlands fårskinn är ett bra exempel på det.

 • Twinface fårskinn

Det betraktas som ettt premium lockigt fårskinn när den är färdig och får en polerad look på båda sidor istället för den vanliga ullsidan. Dess ullsida är avskuren i specifika längder och färgad för att ge en attraktiv färg och utseende. Dess baksida får också en polerad look av mockaskinn. För att få denna look och finish krävs speciell behandling och garvning.

En av dess mest populära användningsområden är premiumskor. Den dolda sidan har en perfekt finish med få fläckar som förbättrar dess äkthet.

 • Slinka fårskinn

Denna typ av lockigt fårskinn erhålls från Nya Zeeland. Under vårsäsongen misslyckas vissa nyfödda lamm att överleva. Deras skinn bearbetas och garvaras för att få detta lockiga fårskinn. Det utgör världens lättaste och mjukaste läder med två ansikten. Den inre ullsidan av detta lockiga fårskinn har små lockar som lätt kan rätas ut för att ge en look och känsla av päls. Yttersidan bearbetas för mocka eller Nappa-finish. Att vara en dyr och premiumsort; det används för att göra handskar och avancerade plagg.

 • Medicinskt fårskinn

Denna typ av lockigt fårskinn har den högsta densiteten, dvs den har tätpackade ullfibrer. Dess mjuka och fjädrande ullfibrer klipps till en enhetlig längd på ungefär en tum eller 25 mm. De genomgår också en speciell och intensiv garvningsprocess för att göra dem mer smidiga och lätta att rengöra, tvätta och torka. Dess kännetecken är dess förmåga att tåla vanligare tvätt utan att skadas eller tappa komfortfaktorn. Det lockiga fårskinnet desinficeras också under garvningsprocessen för att stoppa fiberförlust och göra pellet, bakterieresistent.

Medicinskt fårskinn fördelar vikt jämnt på grund av dess mjuka och fjädrande fibrer. På grund av detta kan den lätt anpassa sig till någon persons kropp. Det fungerar som en naturlig termostat och minskar överskottsfuktigheten för att förbättra hudens hälsa. De används oförskräckt som överlägg på patientens säng som lider av trycksår, sänghål osv. De används också som rullstolstillbehör och olika sjukhussängkläder och plaggbehov.

 • Lammskinn

Denna typ av lammskinn är idealisk att användas som babyprodukter. Det är främst tillverkat av merino fårskinn från Australien och Nya Zeeland. Denna variation av lockigt fårskinn genomgår också medicinsk garvning. De är särskilt mjuka och miljövänliga och kan ta upprepad tvätt för att göra dem idealiska för användning med spädbarn. De håller inte bara barnet varmt på vintern utan också svalt och torrt på sommaren.

Omslutning

Det finns massor av andra typer av lockigt fårskinn såväl som husdjurskvalitetskal, skinnläder, isländsktt fårskinn, tibetanst fårskinn, etc. Baserat på deras unika egenskaper och avsedda användning; du kan välja rätt sortiment av lockigt fårskinn och dess tillgängliga produkt.

Kelly Passarelly
Kelly Passarelly is a creative thinker who loves writing and working in a challenging environment.

  Incredible Ways Teachers Can Motivate Their Students

  Previous article

  Matto: minimalistin sisustussuosikki

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply